بررسی خواص شگفت‌انگیر نعنا هندی بر روی سلامتی

نعنا هندی یک گیاه چند ساله و بوته‌ای است که به خانواده نعناییان تعلق دارد. از مهم‌ترین ویژگی‌های این گیاه می‌توان به شاخه‌های افراشته و انبوه اشاره کرد. در بعضی از موارد ارتفاع این شاخه‌ها تا 75 سانتی متر نیز می‌رسد. شما می‌توانید با این گیاه در کشورهایی مانند چین، اندونزی، هند، مالزی، تایوان، فیلیپین، تایلند و ویتنام آشنا شوید. جالب است بدانید که نعنا هندی برای اولین بار توسط ناپلئون بناپارت به اروپا منتقل شد و در آنجا به دلیل بوی خوش و دلنشینش به سرعت مورد توجه طبقه اشراف قرار گرفت. خواص سلامتی بسیاری را به این گیاه نسبت داده‌اند که ما در این مقاله به معرفی مهم‌ترین آنها می‌پردازیم.

نعنا هندی

خواص نعنا هندی

همان طور که اشاره کردیم خواص درمانی زیادی را به نعنا هندی نسبت داده‌اند. این گونه یکی از رایج‌ترین گیاهان دارویی در طب سنتی چینی و آیورودا می‌باشد. در سال 2015 تحقیقاتی در زمینه بررسی خواص گیاهان طبی انجام شد. نتابج که در مجله پزشکی طب و گیاه منتشر شد، نشان می‌داد نعنا هتدی دارای ترکیبات منحصر به فرد و قدرتمندی شامل آلفا پتچولن، بتا پاتچولن، آلفا گویان، آلفا بورنیزن، کاروفیلن، نورپاتو سلنوول، الکل پچولی، سایشیل و پگاستول می‌باشد. به همین دلیل است که این روزها با استفاده از این گیاه داروهای مختلفی را تهیه می‌کنند. کاشت نعنا هندی یکی از پرسودترین تجارت‌ها در چین به شمار می‌رود.

بهبود افسردگی

استفاده از این گیاه برای کسانی که در معرض خطر ابتلا به افسردگی هستند یا این که در حال حاضر با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، توصیه می‌شود. تمام کسانی که از نعنا هندی استفاده کردند ادعا می‌کنند بعد از مصرف این گیاه احساس غم و اندوه خود را از دست داده و امید تازه‌ای پیدا می‌کنند. به همین دلیل است که نعنا هندی یکی از مهم‌ترین گیاهان در رایحه درمانی به شمار می‌رود. این موضوع به خاطر تاثیری است که استنشاق اسانس این گیاه بر روی هورمون‌ها و واکنش‌های مختلف شیمیایی بدن و ذهن دارد. تحقیقات نشان می‌دهد نعنا هندی باعث تحریک هورمون‌های نشاط آوری مانند سروتونین و دوپامین می‌شود.

نعنا هندی

جلوگیری از عفونت

معمولا در گذشته، بیشتر از این گیاه برای درمان زخم‌ها استفاده می‌شده است. همان طور که می‌دانید اگر شرایط مناسب برای یک زخم ایجاد نشود، عفونت می‌کند. در گذشته، عفونت یکی از کشنده‌ترین بیماری‌ها به شمار می‌آمده است و به همین دلیل گیاهانی که از این شرایط جلوگیری می‌کردند، ارزش بالایی داشتند. نعنا هندی به دلیل ویژگی‌های ضد باکتریایی و ضد قارچی خود به خوبی قادر است از پدید آمدن عفونت جلوگیری کند.

منبع: آسان طب



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : سه شنبه 26 تير 1397برچسب:نعنا هندی,گیاهان دارویی, | 19:20 | نويسنده : Bahar |